петок, април 12, 2024

таг: Противпожарна бригада

Нема конфликт на интереси, градските пари не се прелеваат на смета...

Денеска градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов одржа брифинг со новинарите во врска со набавката на скалата за Противпожарната бригада на Град Скопје. Тој посочи...

Шилегов утре ги повика новинарите на брифинг за набавката на новото...

Градоначалникот на Град Скопје вчера ја повика Државната комисија за спречување на корупција да ги провери наводните нерегуларности при набавката на противпожарната скала за...