четврток, декември 8, 2022

таг: проект усаид

Делчево дел од проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за...

Општина Делчево е една од 24 –те нови партнер општини на Проектот на УСАИД за зајакнување на капацитетите за искористување на ресурсите. На настанот насловен „Нови партнери...