петок, мај 24, 2024

таг: присуство

Само едно училиште во општина Карбинци доби дозвола за физичка настава...

Општина Карбинци беше меѓу општините кои побараа наставата во училиштата да се одвива со физичко присуство на учениците, по одлуката што ја донесе советот...

За настава со физичко присуство се реши Советот на Општина Карбинци

Околу 420 ученици од централното основно училиште „Страшо Пинџур“ и останатите девет подрачни училишта ќе можат редовно со физички присуство да ја следат наставата,...