недела, мај 19, 2024

таг: претседател

Трајко Славевски од ВМРО ДПМНЕ избран за претседател на Советот на...

Трајко Славевски од ВМРО ДПМНЕ е новиот претседател на Советот на Град Скопје, вакава одлука се донесе на денешната конститутивна седница одржана во кино...

Конституирaн новиот совет, Андреј Николоски избран за претседател

Се конституира новиот состав на советот на општина Крушево а за негов претседател е избран Андреј Николоски. Советот го сочинуваат 6 советници од СДСМ, 4...