понеделник, април 22, 2024

таг: претпријатија

Град Скопје ги задолжи јавните институции во негова надлежност за 60...

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска издаде писмен налог до сите јавни институции под надлежност на Градот да направат проценка и да постават пристапни...

(ВИДЕО) Набавени над 130 комунални возила и автобуси за јавните претпријатија...

Градот Скопје денеска ги презентираше комуналните возила и автобуси кои беа набавени во изминативе четири години за потребите на јавните градски претпријатија. На паркингот...