четврток, мај 23, 2024

таг: претпријатие

Во недела привремен сообраќаен режим на градските улици за време на...

Во недела (03.10.2021 година) во периодот од 07 до 14 часот на неколку градски улици и булевари ќе се воведе привремен сообраќаен режим, поради...

(ВИДЕО) Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери...

Ставени во функција новонабавените металки, камиони, автоцистерни, самоподигнувачи и кипери на ЈП Комунална хигиена - Скопје, со што се заменија старите и дотраени возила...