четврток, декември 8, 2022

таг: пренос

(ВИДЕО) Буџетот на градската каса пред Советот

Вчера советот на Град Скопје ја одржа третата седница во градското Собрание. Седницата беше одржава во три видео продолженија на Фејсбук страницата на Град...