недела, април 21, 2024

таг: премиер

Соработката меѓу централната власт и локалната во Струмица во корист на...

Општината Струмица и градоначалникот Костадин Костадинов беа домаќини на премиерот Димитар Ковачевски и министри од Владата. Посетата започна во градинката „Виножито“ која беше отворена...