четврток, јуни 20, 2024

таг: првенство

Крушево оваа лето центар на авантуристичките збиднувања-тест настан за Светското првенство...

Од 7-ми до 13-ти август во Крушево ќе се одржи тест настан за 23-тото Светско првенство во змајарство класа 1и 9-тото Светско првенство во змајарствo...

Во недела во Дојран, Национално првенство по триатлон

На 20 септември, недела, Дојран повторо ќе биде домаќин на првенството по триатлон. Организатори на оваа првенство во кое натпреварувачите , ќе пливаат, трчаат и...