недела, септември 19, 2021

таг: по 40 години

Радовиш: По четири децении, возобновена соработка со училиште од Велика Плана,...

После четириесет години, обновена е соработката со збратименото училиште „Други шумадијски одред“ од Марковац, Велика Плана, Србија. По повод патрониот празник на ООУ „Крсте П....