четврток, јуни 20, 2024

таг: поставување

Почна поставувањето на металната конструкција на фасадата на Универзална сала

Реконструкцијата на Универзалната сала во центарот на Скопје е во полн ек. Денеска пристигна металната конструкција на новата сала со чие поставување ќе се...

Во Штип се поставува монтажна болница за лекување болни со Ковид-19

В.д.градоначалникот на Општина Штип, Јане Миланов, заедно со директорот на Клиничката болница во Штип, Ален Георгијев и директорите на јавните претпријатија „Стипион“ и „Исар“,...