четврток, декември 8, 2022

таг: поплаки

Платформа за жалби и поплаки: Крушевчани со можност да учествуваат во...

Министерство транспорт и врски воспостави „онлајн“ платформа за жалби и поплаки кои граѓаните можат да ја користат за тековните проекти на општина Крушево. „Механизам за...