вторник, септември 28, 2021

таг: попишувачи

Соопштение за тестирање на пријавените кандидати за инструктори и попишувачи за...

Тестирањето на пријавените кандидати за инструктори и попишувачи во Пописниот реон 16 за општините Штип и Карбинци, ќе се одржи на 19.08. (четврток) и...