вторник, април 23, 2024

таг: попис

Оние штипјани кои досега не се попишале ќе можат да го...

Сите граѓани кои не биле во своите домови кога попишувачот дошол да ги посети или пак поради други причини немале можност да се попишат...

Соопштение за тестирање на пријавените кандидати за инструктори и попишувачи за...

Тестирањето на пријавените кандидати за инструктори и попишувачи во Пописниот реон 16 за општините Штип и Карбинци, ќе се одржи на 19.08. (четврток) и...