среда, јануари 27, 2021

таг: половина милион евра

Половина милион евра за урбанизација на виничкото Ромско Mаало

Со повеќе од половина милион евра европски пари, Општина Виница ќе ги подобрува условите за живот на ромското население. Oдобрени се три големи проекти...