вторник, мај 21, 2024

таг: Подобрување на водоснабдувањето на Делчево

(Видео) Министерката за животна средина и просторно планирање, Каја Шукова, во...

УО на проектот „Подобрување на водоснабдувањето на Делчево" донесе одлука за проширување на проектот со нови 1.5 милиони швајцарски франци за изградба на нов...