сабота, мај 18, 2024

таг: повеќенаменско игралиште

Штипската населба Осми ноември доби повеќенаменско игралиште

Целосно е завршено повеќенаменското игралиште во населбата Осми ноември во Штип. Граѓаните од оваа населба сега на располагање имаат терен со вештачка трева за...

Штипската населба Осми Ноември ќе добие повеќенаменско игралиште

По примерот на другите населби во градот и населбата Осми Ноември ќе добие нов повеќенаменски парк. Паркот како што информираше градоначалникот Јорданов ќе биде...

Се заокружува годината на спортски терени во Струмица

Почнаа да се играат првите спортски мечеви на реконструираното повеќенаменско спортско игралиште во дворот на Домот на АРМ. Во овој проект инвестирани се 7.620.000...

Комплетно ќе се уредува паркот меѓу сините и розевите згради во...

Стариот парк меѓу улиците Анте Банина и Сабие Демир, поточно местото меѓу сините и розевите згради во населбата Сењак, конечно ќе започне да се...