среда, декември 8, 2021

таг: пијалоци

Улична трка на 4 септември во Крушево, угостителите со бесплатна храна...

На 4-ти септември во Крушево ќе се одржи улична трка во трчање на 5 километри во знак на одбележување на Денот на независноста и...