недела, март 3, 2024

таг: писа

Со светски познатото тестирање ПИСА ќе бидат опфатени 36 ученици во...

Oд СОУ „М.М.Брицо“ 36 ученици се опфатени во рамките на најголемото меѓународно истражување ПИСА кое денеска се спроведува во Делчево. Истражувањето кое е во рамките на Програмата...