вторник, април 23, 2024

таг: пилот-општините

Македонска Каменица меѓу пилот општините за јавно приватно партнерство во уличното...

На работилница во Стопанската комора на Македонија, беа презентирани техничката и тендерската документација за јавното улично осветлување изготвени од страна на пилот-општините, меѓу кои...