вторник, септември 28, 2021

таг: параглајдерство

Не само историја, Крушево нуди и авантуризам и височини кои повикуваат...

Не само по своето славни минато со златни букви испишано во македонската историја, не само како роден град на нашата музичка легенда Тоше Проевски,...