недела, мај 19, 2024

таг: офанзива

Поголем број на инфраструктурни проблеми најавени во претстојниот период

Она што беше најавено, во име на голема градежна офанзива веќе и се реализира, вели градоначалникот на Општина Карбинци, Виктор Паунов. „Периодот кој ќе следи...

Општина Конче продолжува со инфраструктурната офанзива

Во општина Конче продолжува инфраструктурната офанзива.Тендерите за изградба на четири улици се распишани и завршени и како што информираат од општината во  најкраток можен...