понеделник, август 15, 2022

таг: оу „ванчо прке“

Штипското основно училиште „Ванчо Прке“ доби зaтворено балон-игрaлиште и училница на...

Штипското основно училиште „Ванчо Прке“, кое се наоѓа во центарот на градот, деновиве доби затворено балон-игралиште и училница на отворено. Инвестицијата за игралиштето е...