петок, август 12, 2022

таг: откажан

Бек Дор Бенд го откажа настапот, вечерва во Крушево ќе настапи...

Настапот на Бен Дор Бенд се откажува од оправдани причини на групата. Вечерва пред споменикот Макединиум ќе настапи бендот Инвиктус. Бендот и организацијата на „Десет...