среда, мај 22, 2024

таг: отворен

(ВИДЕО) Отворен ден за волонтери во „Лајка“

Прифатилиштето ЈП „Лајка“ изминатиот викенд спроведе „Отворен ден за волонтери“ од видеото подолу може да погледнете како помина овој ден во круг на животните...

Во сабота отворен ден за волонтери во ЈП Лајка Скопје

ЈП Лајка Скопје на официјалниот фејсбук профил, информираат дека во сабота на 6 -ти февруари ќе биде отворено за волонтери кои може да помагаат...