понеделник, април 22, 2024

таг: отворен ден со граѓаните

Штипскиот градоначалник секоја среда ќе се среќава со граѓаните

Штипскиот градоначалник Иван Јорданов, директорите на штипските јавни претпријатија „Исар" и „Стипион", како и вработените во урбанизам и инспекциските служби од вечерва почнуваат со...