понеделник, април 22, 2024

таг: основно училиште од Љубљана

ООУ “ Димитар Влахов “ ги угости учениците од основното училиште...

Како резултат на неколкугодишната соработка помеѓу ООУ Димитар Влахов од Штип и основното училиште Колезија од Љубљана, Словенија, шест ученици и двајца наставници од...