петок, јуни 14, 2024

таг: Општо-корисна работа

Во Свети Николе продолжува програмата „Општо-корисна работа“

Денеска завршува јавниот повик, преку кој, Општина Свети Никола ги повика невработените да се пријават за работен ангажман во времетраење од девет месеци. Повикот е...

Успешно заврши уште еден проект во Општината Свети Николе

Со доделување на сертификатите на 14 лица заврши проектот за Општо-корисна работа за општина Свети Николе во соработка помеѓу УНДП , АВРМ и општина...