вторник, април 23, 2024

таг: општина македонска каменица

Асфалт за 12 селски патишта во Македонска Каменица

Селски и маалски патишта во селата Цера, Луковица, Тодоровци, Саса, Дулица и Моштица, вкупно 12 на број добиваат асфалт, како дел од програмите за...

Ловиште – Македонска Каменица се очекува да го преземе ЈП „Национални...

Изминатата недела, раководителот на Секторот за шумарство и ловство, Саша Јовановиќ оствари работна средба со ловците и граѓаните на општина Македонска Каменица, на која...