сабота, март 2, 2024

таг: општина каменица

Во „Неделата на детето“ афирмиран бесплатниот превоз од Општината Македонска Каменица...

Децата од детската градинка „Бамби“ од Македонска Каменица  неделава во рамки на Манифестацијата - „Недела на детето“ ја посетија општината, каде за прв пат...