недела, септември 19, 2021

таг: општинаградскопјепрезентација

(ВИДЕО) Презентиран БРТ системот, кој гарантира заштита на животната средина и...

Воведувањето на БРТ системот на брз автобуски превоз во Скопје е еден  исклучително важен и голем историски чекор напред во урбаниот развој на градот,...