Free Porn
xbporn

таг: Оптшина

Струмица меѓу најдобрите општини во Македонија по веб транспарентност

Општина Струмица е меѓу најдобрите општини во Република Македонија по транспарентност и отчетност, ова го потврдија резултатите од сеопфатното истражување на мислењето на граѓаните...

Ново јавно осветлување во тетовското село Порој

Општина Тетово реализира уште еден проект кој во голема мерка ќе олесни на соседното место до градот, а тоа е селото Порој каде неделава...

Продолжуваат активностите за уредување на населените места во Струмица

И оваа недела продолжија активностите за уредување на населените места, акција која што се спроведува на иницијатива на градоначалникот Коста Јаневски, а во соработка...