понеделник, април 22, 2024

таг: ООУ Димиктар Вкахов

По долги години се реконструираат спортските терени во ООУ “Димитар Влахов”

Во текот на изминатите неколку дена започнаа градежните активности за реконструкција на спортските терени во основното училиште “Димитар Влахов”, а како што најави директорката...