вторник, април 23, 2024

таг: омц киро глигоров

Со пригодна програма О.У ,,Димитар Влахов“ го одбележа својот патрон

Oсновното училиште Димитар Влахов, го одбележа својот Патрон празник. Учениците со пригоден рецитал, балетски точки и претстава го одбележаа Патрон празникот на училиштето. Свечениот настан...

Дневен билтен на Општина Штип – 20.06.2018

Денеска, 20.06.2018 г., во ОМЦ „Киро Глигоров“ ќе започне меѓународната конференција Future of Europe – Reload во склоп на проектот „Обединета Европа“. Претставници од...