четврток, декември 1, 2022

таг: нов мандат

Томе Христовски ќе го води Крушево и наредните 4 години

Томе Христовски, кандидатот за градоначалник на СДСМ повторно ја доби довербата на крушевчани. На Локалните избори што се одржаа во неделата, тој ја победи...