сабота, јули 2, 2022

таг: нова социјална услуга

Нова социјална услуга за интеграција на лицата со попреченост воведува Општина Делчево

По повод Меѓународниот ден на лицата со попреченост, денеска градоначалникот Горан Трајковски беше во посета на Дневниот центар за лица со посебни потреби, каде...