петок, јуни 14, 2024

таг: нова социјална зграда

Кочани доби нова социјална зграда за 43 семејства

Четириесет и три семејства од Кочани од социјално ранливите категории неделава ги добија клучевите од новите станови во социјалната зграда во кочанската населба Драчевик....