недела, април 14, 2024

таг: Никола Карев

Четири сообраќајни ленти, зеленило и пешачко – велосипедски патеки – Отворен...

Официјално пуштен е во употреба новозавршената делница на булеварот Никола Карев.  Проектот за проширување и реконструкција на булеварот Никола Карев се реализираше во две...

Булеварот Никола Карев наскоро ќе биде пуштен во употреба

Градежните работи за проширување и реконструкција на булеварот Никола Карев, на потегот од крстосницата кај касарната „Илинден“ до Момин поток влегуваат во завршна фаза,...

Чаирската Џон Кенеди ќе се спои со Пластичарска улица

Со склучениот договор за меѓуопштинска соработка помеѓу општините Чаир и Карпош, Град Скопје ќе започне постапка за изработка на план за улицата Џон Кенеди...

(ВИДЕО) Се проширува и гради булеварот Никола Карев

Градежната инвазија на булеварите и улиците во Град Скопје, интезивно работи на терен на изградба на новиот булевар Никола Карев кој ќе има 4...