среда, декември 1, 2021

таг: Нехри Емрула

Свети Николе е првата општина со смарт систем на улично осветлување...

Општина Свети Николе го оддели системот за улично осветлување од системот на ЕВН, а со вградувањето на дигитален систем стана  првата општина во државата...