петок, април 12, 2024

таг: недела на детето

Посета и ваучер од градоначалникот за радовишката градинка „Ацо Караманов“ по...

Радовишкиот градоначалник Герасим Конзулов ги посети децата и вработените во детската градинка „Ацо Караманов“ и, по повод Светската недела на детето, додели вредносен ваучер...

Во „Неделата на детето“ афирмиран бесплатниот превоз од Општината Македонска Каменица...

Децата од детската градинка „Бамби“ од Македонска Каменица  неделава во рамки на Манифестацијата - „Недела на детето“ ја посетија општината, каде за прв пат...