петок, мај 20, 2022

таг: наше куманово

Максим Димитриевски ги повика на кафе неговите противкандидати, Ивана Ѓорѓиевска ја...

Максим Димитриевски со официјализирање на неговиот втор мандат како градоначалник на Куманово, рече дека иницијативата „За наше Куманово“ ја доби поддршката од граѓаните како...