петок, јануари 15, 2021

таг: национално

Во недела во Дојран, Национално првенство по триатлон

На 20 септември, недела, Дојран повторо ќе биде домаќин на првенството по триатлон. Организатори на оваа првенство во кое натпреварувачите , ќе пливаат, трчаат и...