вторник, септември 28, 2021

таг: настап

Бек Дор Бенд го откажа настапот, вечерва во Крушево ќе настапи...

Настапот на Бен Дор Бенд се откажува од оправдани причини на групата. Вечерва пред споменикот Макединиум ќе настапи бендот Инвиктус. Бендот и организацијата на „Десет...