вторник, мај 21, 2024

таг: Музеј на Град Скопје

Уметничкиот проект „Оваа зграда зборува (на) вистина“ на меѓународниот фестивал „Млади...

Уметничкиот проект „Оваа зграда зборува (на)вистина“ се претставува на меѓународниот фестивал „Mлади Леви” во Љубљана. Денеска во зградата на старата електрична централа во Љубљана, Словенија...

Скопјани до 3 август може да уживаат во CreArt европската изложба...

Во реновираните изложбени салони на Музејот на град Скопје во петокот беше отворена изложбата „Што би се случило ако? Изборот да се изгради алтернативна...