петок, декември 9, 2022

таг: мрамозет

Мекици во скопската Зоолошка Градина – Се роди бебе џуџест мармозет

Скопската Зоолошка градина се збогати со уштен нов член од фамилијата Мармозет. На официјалната фејсбук страница на Зоолошката градина соопштија за убавата информација, при...