четврток, декември 8, 2022

таг: монтажни тоалети

Повторно проработи градскиот тоалет во Штип, поставени се и монтажни во...

По подолго време во Штип повторно во функција е јавниот градски тоалет кој се наоѓа во централното градско подрачје близу Безистенот. Освен овој, поставени...