недела, јули 3, 2022

таг: Мими

(ВИДЕО) Донирајте топли јамболии и ќебиња за ладната зима – Баба...

Од скопската Зоолошка градина споделија видео од една од највозрасните жителки, а тоа е баба Мими. Бидејќи станува збор за возрасно животно, таа ужива во...