недела, април 14, 2024

таг: миленици

Штип добива парк за домашни миленици, нова содржина на пешачката патека

Започнаа активностите за реализирање на уште еден од ветените проекти во рамки на изборната кампања на градоначалникот Иван Јорданов. Станува збор за изградба на...

(ВИДЕО) Македонски кучиња заминаа во ЕУ – Лајка досега вдоми 150...

По успешната кампања на јавното претпријатие за вдомување на бездомни кучиња во нашата земја, мисијата продолжи во САД, а сега веќе и низ Европа. „Бројот...