сабота, април 20, 2024

таг: меѓународен ден

Ромите поамбициозно во правото на образование – Во Делчево денеска се...

По повод Меѓународниот ден на Ромите, 8 Април денеска во Делчево се славеше ромската култура и традиција, но се доделија и традиционалните награди на...

Крушевскиот градоначалик со порака на меѓународниот ден на образованието-Никогаш не престанувајте...

На меѓународниот ден на образованието, Крушево може да се пофали со повеќе реализирани проекти, кои што значат поквалитетно образование но и поголема достапност на...