петок, јуни 24, 2022

таг: метеролошка станица

Општина Карбинци доби агро-метеролошка станица

Во општина Карбинци неделава беше поставена агро-метеролошка станица за заштита на земјоделските култури. Станицата ќе дава податоци за температурата на воздухот и релативна влажност, количина...